مدارس ابتدایی این استان‌ها چهارشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۴ مجازی شد وزارت بهداشت: پیش‌بینی می‌شود که یک پیک دیگر بیماری‌های تنفسی در پیش داشته باشیم پاسخ پلیس به انتشار محتوای جعلی مرتبط با QR گواهینامه رانندگی سقف پاداش خدمت بازنشستگان دولت ۱۴۰۴ کارمندان و فرهنگیان + نحوه محاسبه پاداش پایان خدمت اطلاعیه مهم برای داوطلبان کنکور ۱۴۰۵ و فرهنگیان شرط آموزش و پرورش برای تعطیلات زمستانی آلودگی تهران ماندگار می‌شود بازداشت یکی دیگر از اعضای شورای شهر کرمانشاه/ صدور قرار تأمین برای ۱۳ نفر از عوامل شهرداری و شورا باند فساد سازمان‌یافته در شهرداری بجنورد متلاشی شد توقیف ۵ شناور و محموله بزرگ کالای ممنوعه در آب‌های بندرعباس معتمدیان: برخی مدارس استان تهران سه شیفته هستند علت مرگ جوان ایرانی در آفریقای جنوبی چه بود؟ ماجرای همه‌گیری ویروس جدید در قم چیست؟ / توضیحات دانشگاه علوم پزشکی پیدا شدن ۷۴ جسد در مخزن سد کرج حقیقت داشت؟ نحوه مراحل گزینش دانشجویان دانشگاه فرهنگیان ماجرای فوت دانشجوی دانشگاه شیراز در خوابگاه چه بود؟

احتمال تغییر در برخی بند‌های رتبه‌بندی معلمان وجود دارد

حاجی میرزایی با اشاره به اجرای رتبه‌بندی فرهنگیان گفت: مقرر شد در هیئت ممیزه در صورت امکگان تغییراتی برای اجرا اعمال شود.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۱ - ۳۰ دی ۱۳۹۸ - 2020 January 20
کد خبر: ۳۳۹۹۵
تعداد نظرات: ۳ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛  محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش در مراسم یادبود عروج شهدای پرواز ۷۵۲ به ویژه فارغ التحصیلان سمپاد و دانش پژوهان المپیادی در باشگاه دانش‌پژوهان جوان با اشاره به اینکه ایران اکنون داغدار و شریک خانواده‌های این فرزندان است، بیان کرد: شهادت همه افراد به ویژه افرادی که دایره وجودی و تاثیرگذاری‌شان گسترش پیدا کرده و آینده کشور در دست آنهاست؛ بسیار سخت‌تر است.

 

حاجی‌میرزایی افزود: به عنوان وزیر آموزش و پرورش و به نمایندگی از این مجموعه بزرگ برای خانواده‌های آن‌ها آرزوی صبر دارم؛ مرگ و زندگی برای انسان‌هاست و همان خدایی که خلق می‌کند، خدای موت هم است.

 

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه یکی از سنت‌های حاکم بر زندگی انسان‌ها سنجیدن انسان‌هاست، گفت: تا زمانی که ظرفیت‌های آنان آشکار شود، همه آن‌ها در معرض سنجش و مورد آزمایش الهی هستند، این مصیبت‌ها هم برای سنجش ماست و کسانی موفق هستند که صبوری می‌کنند.

 

حاجی‌میرزایی به شهادت سردار سلیمانی هم اشاره کرد و گفت: برای ما فقدان شهید سلیمانی بسیار دشوار بود، اما در برابر قضای الهی ناگزیر به رضایت هستیم و باید در انتظار صبح شکوفایی باشیم که این مسایل سنگین برای ما جبران شود.

 

 

ترکیب هیئت امنای سمپاد مشخص شد
در ادامه حاجی میرزایی در جمع خبرنگاران درباره برنامه‌های سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان گفت: این مجموعه به سازمان تبدیل شد و اساسنانه آن تصحیح و ابلاغ شده است علاوه بر آن ترکیب هیات امنای این سازمان هم مشخص است.

 

او مشکلات معلمان مدارس تیزهوشان اشاره و اظهار کرد: مسائلی از قبیل امکانات رفاهی و مسائل حق الزحمه را شاهد هستیم که امیدواریم بتوانیم کاستی‌ها را جبران کنیم.

 

وزیر آموزش و پرورش درباره گلایه فرهنگیان نسبت به رتبه بندی گفت: فرهنگیان متناسب با رتبه تخصصی و علمی خود در ۵ گروه رتبه بندی شدند و افرادی که در گذشته رتبه‌هایی را دریافت کردند، بر اساس همان رتبه قبلی طرح برایشان اجرا می‌شود.

 

او تاکید کرد: این کار برای ۷۰۰ هزار معلم انجام شده است و هیچ کدام از افراد شرایط یکسانی ندارند با وجود روز گذشته استان‌ها با معاونت برنامه ریزی هماهنگی کردند و مقرر شد هیات ممیزه در صورت امکان در بخش‌هایی تغییر ایجاد کند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ح.ع
Iran (Islamic Republic of)
۰۲:۵۱ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۱
0
0
خیلی بی نهایت متاسف شدیم از اجرای طرح رتبه بندی فرهنگیان.بزرگوارانی که نشستن و این حقه را به فرهنگیان تحمیل کردند مطمئن باشن که نفرین یک میایون فرهنگی نثار اونها و خانواده هاشون خواهد شد.
سعید
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۲
0
0
با استناد به همین خبری که منتشر کردید، وزیر محترم فرمودند رتبه بندی براساس رتبه ای که افراد در گذشته گرفتند برایشان اجرا مشود در صورتی دوستان نزدیک ایشان که این طرح را اجرا کردن حکم قبلی بنده را بخاطر گرفتن رتبه حذف کردند
محض اطلاعشون
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۰۹ - ۱۳۹۸/۱۱/۰۷
0
0
سلام آیا این نیروی خدماتی جزو آموزش و پرورش نیستند چرا رتبه‌بندی به نیروی خدماتی شامل نمیشود
پرطرفدارترین اخبار